Styrelsen

Lisbeth Ringdahl

Senior advisor/Styrelseledamot


Lång erfarenhet inom Göteborgs stad genom arbeten som fritidspedagog, olika ledaruppdrag inom kommunal verksamhet samt arbetsmarknadschef. Brinner för arbetsmarknadsfrågor och har länge arbetat med människor. Det är viktigt att känna att man behövs.

Telefonnummer: 0705 08 19 52

Lennart Kurlberg

Senior Advisor/Styrelseledamot


Har lång erfarenhet inom arbetsförmedlingen, både som arbetsförmedlare och genom att ha olika funktioner på länsarbetsnämnden. Han har även arbetat som verksamhetssamordnare i marknadsområdet Göteborg/Halland. På Samjobb arbetar Lennart med att utveckla verksamheten på olika sätt genom spännande projekt, som till exempel kan handla om att minska klyftan mellan arbetsgivare och arbetssökande.

Telefonnummer: 0705 60 65 82

Gunnar Ekman

Grundare/Styrelseordförande


Managementkonsult med 20 års erfarenhet av att hjälpa små till medelstora ägarledda företag med sin organisationskultur och företagsutveckling. Flerårig erfarenhet från EU-fonds finansierade näringslivs- och integrationsprojekt.

Telefonnummer: 0708 43 37 47

Johan Nordlund

Grundare/VD


Lång erfarenhet inom såväl privatägda bolag som skattefinansierad verksamhet. 10-årig erfarenhet av utbildningsföretag i ledande ställning såsom Iris Hadar, Eductus, Vindora/Movant.

Telefonnummer: 0703 14 15 03

Nadja Charafi

Senior Coach/Lärare/Styrelseordförande


Coach och lärare med erfarenhet inom arbete med ungdomar och nyanlända och ett brett kontaktnät inom företagsvärlden. Hjälper människor med självhjälp genom att lyfta fram, synliggöra och ta fram det speciella inom varje individ. Talar svenska, arabiska och engelska samt förstår en del serbo/kroatiska/bosniska och turkiska.

Telefonnummer: 0703 14 15 76