Personal

Detta är vårt team

Eskil Hultin

Grundare/Driftansvarig/Senior Coach


Mångårig erfarenhet inom utbildningssektorn, både som lärare och rektor. Har arbete som coach inom SFI-skolan och ansvarat för uppbyggnaden av en organisation där ett tätt samarbete mellan företag och skola lett till nya effektiva utbildningar som skapat arbete för deltagare och elever.

Telefonnummer: 0703 20 23 05

Kalle Cederblad

SFI-lärare


Har jobbat inom SFI och gymnasiets språkintroduktion, framförallt med nybörjare, kortutbildade och alfabetisering. Engagerad i att utveckla nya sätt att jobba digitalt. Är aktiv på facebook, youtube och bloggar för att hjälpa personer som lär sig svenska. Har studerat somaliska och arabiska för att utveckla lärarmetodiken.

Telefonnummer: 0706 14 15 04

Mikael Johansson Holmström

SFI-lärare


Bakgrund som lärare inom SFI och svenska som andraspråk på grundläggande och gymnasial nivå, bland annat på en rad yrkesinriktade utbildningar. Tränar gärna svenska direkt ute på arbetsplatserna.

Telefonnummer: 0706 14 15 05

Faduma Awil

Socionom/Coach/Språkstödjare


Utbildad socionom med erfarenhet av arbete inom socialtjänst, behandlingsarbete, SFI och kurator inom vuxenutbildning. Älskar att jobba med människor och anser att olikheter är en styrka. Talar svenska, engelska och somaliska.

Telefonnummer: 0703 14 15 02

Suran Lalo

Coach/Administratör/IT-ansvarig/Språkstödjare


Teknik-/IT-supporter och administratör med bred bakgrund inom programmering, databas, internet, teknisk support och ekonomi. Älskar att jobba med människor. Talar svenska, danska, engelska, kurdiska, persiska och arabiska.

Telefonnummer: 0706 14 15 06

Maria Nilsson

Kreativ Coach


Utbildad konstnär och arbetar främst som coach inom Arbetsträning. “Kulturtant” med devisen: Alla kan göra konst! Arbetar med allt inom trä, glas, tyg, papper och foto.

Telefonnummer: 0703 66 09 50

Alidof Ahmed

Lokalvårdare/Språkstöd


Erfarenheter inom reparation, svetsare, lärare, lokalvårdare och sjuksköterska. Gillar att arbeta med människor, både gamla och unga. Är språkstöd och talar svenska, somaliska, italienska och lite engelska.

Telefonnummer: 0727 86 19 79

Lotta Forsberg

Konsult hos Samjobb


Arbetar som konsult hos SamJobb med en omfattande erfarenhet och ett brett nätverk. Även ansvarig för den populära jobbmässan "Skarpt Läge" och tycker om att hjälpa människor ut till arbete.

Telefonnummer: 0709 39 75 27

Johan Nordlund

Grundare/VD


Lång erfarenhet inom såväl privatägda bolag som skattefinansierad verksamhet. 10-årig erfarenhet av utbildningsföretag i ledande ställning såsom Iris Hadar, Eductus, Vindora/Movant.

Telefonnummer: 0703 14 15 03

Gunnar Ekman

Grundare/Styrelseordförande


Managementkonsult med 20 års erfarenhet av att hjälpa små till medelstora ägarledda företag med sin organisationskultur och företagsutveckling. Flerårig erfarenhet från EU-fonds finansierade näringslivs- och integrationsprojekt.

Telefonnummer: 0708 43 37 47