Personal

Detta är vårt team

Bee Lioncachet

Handledare


Handledare för vår arbetsträning i köket. Hon har erfarenhet från restaurang och kafé. Entusiasmerar och coacher och har ett strålande humör.

Telefonnummer: 0700 00 91 34

Maria Gyllensvärd

SFI-lärare


SFI-lärare med mångårig erfarenhet som pedagog och har jobbat med människors utveckling samt undervisning av SFI. Har jobbat internationellt med försoning. Pratar svenska, engelska, spanska och tyska.

Telefonnummer: 0703 14 15 76

Märta Weddig

Studie- och yrkesvägledare i Göteborg


Studie- och yrkesvägledare med tidigare arbeten inom bland annat SFI, vuxenutbildning och förskola. Arbetar med vägledning och utveckling för deltagare. Brinner för att se människor växa, komma vidare i livet och må bra.

Telefonnummer: 0793 39 07 83

Maria Nilsson

Kreativ Coach


Utbildad konstnär och arbetar främst som coach inom Arbetsträning. “Kulturtant” med devisen: Alla kan göra konst! Arbetar med allt inom trä, glas, tyg, papper och foto.

Telefonnummer: 0703 66 09 50

Lisbeth Ringdahl

Senior advisor/Styrelseledamot


Lång erfarenhet inom Göteborgs stad genom arbeten som fritidspedagog, olika ledaruppdrag inom kommunal verksamhet samt arbetsmarknadschef. Brinner för arbetsmarknadsfrågor och har länge arbetat med människor. Det är viktigt att känna att man behövs.

Telefonnummer: 0705 08 19 52

Suran Lalo

Coach/Administratör/IT-ansvarig/Språkstödjare


Handledare, teknik-/IT-supporter och administratör med bred bakgrund inom programmering, databas, internet, teknisk support och ekonomi. Älskar att jobba med människor. Talar svenska, danska, engelska, kurdiska, persiska och arabiska.

Telefonnummer: 0706 14 15 06

Kalle Cederblad

SFI-lärare


Har jobbat inom SFI och gymnasiets språkintroduktion, framförallt med nybörjare, kortutbildade och alfabetisering. Engagerad i att utveckla nya sätt att jobba digitalt. Är aktiv på facebook, youtube och bloggar för att hjälpa personer som lär sig svenska. Har studerat somaliska och arabiska för att utveckla lärarmetodiken.

Telefonnummer: 0706 14 15 04

Alidof Ahmed

Lokalvårdare/Språkstöd


Erfarenheter inom reparation, svetsare, lärare, lokalvårdare och sjuksköterska. Gillar att arbeta med människor, både gamla och unga. Är språkstöd och talar svenska, somaliska, italienska och lite engelska.

Telefonnummer: 0727 86 19 79

Mikael Johansson Holmström

SFI-lärare


Bakgrund som lärare inom SFI och svenska som andraspråk på grundläggande och gymnasial nivå, bland annat på en rad yrkesinriktade utbildningar. Tränar gärna svenska direkt ute på arbetsplatserna.

Telefonnummer: 0706 14 15 05

Faduma Awil

Socionom/Coach/Språkstödjare


Utbildad socionom med erfarenhet av arbete inom socialtjänst, behandlingsarbete, SFI och kurator inom vuxenutbildning. Älskar att jobba med människor och anser att olikheter är en styrka. Talar svenska, engelska och somaliska.

Telefonnummer: 0703 14 15 02