Personal

Detta är vårt team

Nadja Charafi

Coach/Lärare/Språkstödjare


Många års erfarenhet som lärare och coach och har arbetat med ungdomar, men även vuxna inom vuxenutbildning. Hon brinner för integrationsfrågor och tycker att den måste ske åt två håll. Hon anser att vi alla kan lära av varandra. Hennes verktyg är mötet med varje individ och tycker att alla kan mycket bara man får rätt förutsättningar.

Telefonnummer: 0734 44 34 84

Maria Fredriksson

SFI-lärare


Har lång erfarenhet av att jobba med svenska som andraspråk såväl inom SFi, grundskola och på folkhögskola. Hon har ett brinnande intresse för att stärka människor så att de vågar prata, uttrycka sig och ta plats i Sverige.

Telefonnummer: 0703 14 15 76

Bee Lioncachet

Handledare


Handledare för vår arbetsträning i köket. Hon har erfarenhet från restaurang och kafé. Entusiasmerar och coacher och har ett strålande humör.

Telefonnummer: 0700 00 91 34

Maria Gyllensvärd

SFI-lärare


SFI-lärare med mångårig erfarenhet som pedagog och har jobbat med människors utveckling samt undervisning av SFI. Har jobbat internationellt med försoning. Pratar svenska, engelska, spanska och tyska.

Telefonnummer: 0703 14 15 02

Maria Nilsson

Kreativ Coach


Utbildad konstnär och arbetar främst som coach inom Arbetsträning. “Kulturtant” med devisen: Alla kan göra konst! Arbetar med allt inom trä, glas, tyg, papper och foto.

Telefonnummer: 0703 66 09 50

Suran Lalo

Coach/Administratör/IT-ansvarig/Språkstödjare


Handledare, teknik-/IT-supporter och administratör med bred bakgrund inom programmering, databas, internet, teknisk support och ekonomi. Älskar att jobba med människor. Talar svenska, danska, engelska, kurdiska, persiska och arabiska.

Telefonnummer: 0706 14 15 06

Kalle Cederblad

SFI-lärare


Har jobbat inom SFI och gymnasiets språkintroduktion, framförallt med nybörjare, kortutbildade och alfabetisering. Engagerad i att utveckla nya sätt att jobba digitalt. Är aktiv på facebook, youtube och bloggar för att hjälpa personer som lär sig svenska. Har studerat somaliska och arabiska för att utveckla lärarmetodiken.

Telefonnummer: 0706 14 15 04

Alidof Ahmed

Lokalvårdare/Språkstöd


Erfarenheter inom reparation, svetsare, lärare, lokalvårdare och sjuksköterska. Gillar att arbeta med människor, både gamla och unga. Är språkstöd och talar svenska, somaliska, italienska och lite engelska.

Telefonnummer: 0727 86 19 79

Mikael Johansson Holmström

SFI-lärare


Bakgrund som lärare inom SFI och svenska som andraspråk på grundläggande och gymnasial nivå, bland annat på en rad yrkesinriktade utbildningar. Tränar gärna svenska direkt ute på arbetsplatserna.

Telefonnummer: 0706 14 15 05

Eskil Hultin

Driftansvarig/Senior Coach


Mångårig erfarenhet inom utbildningssektorn, både som lärare och rektor. Har arbete som coach inom SFI-skolan och ansvarat för uppbyggnaden av en organisation där ett tätt samarbete mellan företag och skola lett till nya effektiva utbildningar som skapat arbete för deltagare och elever.

Telefonnummer: 0703 20 23 05